اختصاصات ظاهري، فيزيكي، شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني

اختصاصات ظاهري، فيزيكي، شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني

اختصاصات ظاهري، فيزيكي، شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني

حجم فایل : 971.7 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 60 اختصاصات ظاهري، فيزيكي، شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني اختصاصات ظاهري آب آشاميدني - طعم و بو اساسی ترین مسئله در مورد آب تصفیه شده عدم داشتن طعم و بو است. به استثناء موادی نظیر کلرورسدیم در آب که فقط بر روی طعم آب اثر گذاشته و تأثیری بر بوی آب ندارند، بوی آب ارتباط نزدیکی با طعم آن دارد. عوامل مختلفي نظير رشد جلبكها ، تجزيه گياهان آبزي ، محصولات حاصل ازكلرينه كردن آب مثل كلرو فنلها...

جزئیات بیشتر / دانلود


اختصاصات ظاهري، فيزيكي، شيميايي و راديولوژيكي آب آشاميدني


سایر رشته های فنی مهندسی

فایل های جدید